Drvena kuća TUUMA 100   

drvena-kuca-honka-tuuma-100-TLOCRT

Bruto 125,2 m²   Neto 103,4 m²

Veoma je važno odmah na početku napomenuti da Honka kuća nije gotov proizvod. Naprotiv, svaka Honka kuća je kompleksan custom projekt, sa puno različitih završnih detalja, čija cijena veoma varira i u konačnici ovisi isključivo o željama, mogućnostima i ukusu investitora. Iz tog razloga ne možemo vam ni približno dati informaciju koliko će određena kuća na kraju koštati visoki roh bau ili ključ u ruke na određenoj lokaciji gradnje.

U startu se ograničavamo na ponudu nama poznatih materijala, a to su materijali koje proizvodi Honka, odnosno, nudimo osnovi konstruktivni komplet koji nazivamo “HONKA KIT”. Svi elementi koje sadrži Honka Kit proizvode se u Finskoj, po standardu Honka. Honka Kit je osnovna drvena konstrukcija kuće na koju se kasnije nadograđuju svi ostali materijali do ključa u ruke, a koje ne proizvodi Honka, odnosno nabavljaju se u Hrvatskoj.

Ponuda svih materijala i zanatskih završnih radova predviđenih glavnim projektom, do eventualnog ključa u ruke, su predmet naknadnog dogovora u okviru PROJECT MANAGEMENTA kojeg možemo preuzeti i odraditi u ime investitora.

PONUDA HONKA KIT SADRŽI

– Honka vanjski zidovi MLL134 (debljina 134 mm)

– Honka nosiva potkonstrukcija unutarnjih pregradnih zidova zatvorena s jedne strane

– Vanjska stolarija – prozori i ulazna vrata

– Krovna konstrukcija – rogovi

– Pripremljeni prolazi za elektro instalacije unutar zidova

– Transport iz Finske

Cijena Honka kit 107.700,00 € (1077 €/m2)

(cijena je izražena sa uračunatim PDV-om)

Nakon sklapanja ugovora za isporuku Honka kita:

MONTAŽA:  Ako se odlučite za našu montažu Honka kita , tada za vas sukladno lokaciji i zahtjevnosti gradnje izrađujemo troškovnik i ponudu od strane naših certificiranih montera, s prethodnim izlaskom na izvid pristupa na točnoj lokaciji gradnje. Cijena montaže je obično oko 30% od cijene Honka kita.

PROJECT MANAGEMENT:  Sklapanjem ugovora o project managementu, naši inženjeri će u vaše ime i za vaš račun organizirati sve potrebne podizvođače završnih zanatskih radova te organizirati nabavu i dostavu svih materijala za kompletan završetak kuće. U tom slučaju moramo slijediti logičan redoslijed prikupljanja dokumentacije, odnosno, popunjavamo troškovnike pripremljene od strane inženjera i projektanata u sklopu glavnog projekta te investitoru na taj način nudimo konkretne i detaljne ponude. Sve materijale za završne zanatske radove nabavljamo lokalno u Hrvatskoj, a završne zanatske radove izvode naši lokalni Hrvatski kooperanti različitih profila, uključujući i eventualnu izradu temelja. Također možemo ponuditi i potpuno opremanje kuće namještajem iz ponude naše tvrtke PrimatRD.