Drvena kuća VISIO 80   

drvena-kuca-honka-visio-805

Bruto 112,5 m²   Neto 86,9 m2

Veoma je važno odmah na početku napomenuti da Honka kuća nije gotov proizvod. Naprotiv, svaka Honka kuća je kompleksan custom projekt, sa puno različitih završnih detalja, čija cijena veoma varira i u konačnici ovisi isključivo o željama, mogućnostima i ukusu investitora. Iz tog razloga ne možemo vam ni približno dati informaciju koliko će određena kuća na kraju koštati visoki roh bau ili ključ u ruke na određenoj lokaciji gradnje.

U startu se ograničavamo na ponudu nama poznatih materijala, a to su materijali koje proizvodi Honka, odnosno, nudimo osnovi konstruktivni komplet koji nazivamo “HONKA KIT”. Svi elementi koje sadrži Honka Kit proizvode se u Finskoj, po standardu Honka. Honka Kit je osnovna drvena konstrukcija kuće na koju se kasnije nadograđuju svi ostali materijali do ključa u ruke, a koje ne proizvodi Honka, odnosno nabavljaju se u Hrvatskoj.

Ponuda svih materijala i zanatskih završnih radova predviđenih glavnim projektom, do eventualnog ključa u ruke, su predmet naknadnog dogovora u okviru PROJECT MANAGEMENTA kojeg možemo preuzeti i odraditi u ime investitora.

PONUDA HONKA KIT SADRŽI

– Honka vanjski zidovi MLL134 (debljina 134 mm)

– Honka nosiva potkonstrukcija unutarnjih pregradnih zidova zatvorena s jedne strane

– Vanjska stolarija – prozori i ulazna vrata

– Krovna konstrukcija – rogovi

– Pripremljeni prolazi za elektro instalacije unutar zidova

– Transport iz Finske

Cijena Honka kit 81.680,00 € (1021 €/m2)

(cijena je izražena sa uračunatim PDV-om)

Nakon sklapanja ugovora za isporuku Honka kita:

MONTAŽA:  Ako se odlučite za našu montažu Honka kita , tada za vas sukladno lokaciji i zahtjevnosti gradnje izrađujemo troškovnik i ponudu od strane naših certificiranih montera, s prethodnim izlaskom na izvid pristupa na točnoj lokaciji gradnje. Cijena montaže je obično oko 30% od cijene Honka kita.

PROJECT MANAGEMENT:  Sklapanjem ugovora o project managementu, naši inženjeri će u vaše ime i za vaš račun organizirati sve potrebne podizvođače završnih zanatskih radova te organizirati nabavu i dostavu svih materijala za kompletan završetak kuće. U tom slučaju moramo slijediti logičan redoslijed prikupljanja dokumentacije, odnosno, popunjavamo troškovnike pripremljene od strane inženjera i projektanata u sklopu glavnog projekta te investitoru na taj način nudimo konkretne i detaljne ponude. Sve materijale za završne zanatske radove nabavljamo lokalno u Hrvatskoj, a završne zanatske radove izvode naši lokalni Hrvatski kooperanti različitih profila, uključujući i eventualnu izradu temelja. Također možemo ponuditi i potpuno opremanje kuće namještajem iz ponude naše tvrtke PrimatRD.