Drvena kuća VISIO 80   

drvena-kuca-honka-visio-805

Bruto 112,5 m²   Neto 86,9 m2

Veoma je važno odmah na početku napomenuti da Honka kuća nije gotov proizvod, odnosno, ne postoji već pripremljena cijena ključ u ruke za određenu kuću onakvu kakvu je vidite na slici. Treba pri tom imati na umu da je svaka Honka kuća kompleksan custom projekt prilagođen kupcu, sa puno različitih završnih detalja, što ujedno čini da cijena kompletno završene kuće veoma varira i u konačnici ovisi isključivo o željama, mogućnostima i ukusu investitora.

Naša osnovna ponuda koju nazivamo HONKA KIT sastoji se od osnovne konstrukcije drvene kuće, na koju se kasnije nadograđuju svi ostali materijali. Odnosno, Honka kit je onaj dio Honka kuće koji je nezamjenjiv i koji ju čini originalnim Finskim Honka proizvodom. Sve ostalo što se ugradi naknadno, od krovnog pokrivača, prozora i vrata, elektro instalacija, podova, pločica, sanitarija… sve to možete birati i nabaviti u bezbroj varijanti i razreda kvalitete kod lokalnih dobavljača i usklađivati s budžetom. 

PONUDA HONKA KIT SADRŽI

  • Vanjski zidovi Honka MLL134N
  • Pregradni zidovi izrađeni od drvene KVH rešetkaste potkonstrukcije 60×100 mm
  • Krovna nosiva konstrukcija, sljeme i podrožnjače
  • Krovni rogovi
  • Transport svih elemenata na gradilište iz Finske

VISIO 80 cijena Honka kit 48.320,31 € – (cijena je izražena s uračunatim PDV-om)

Napomena: Montaža elemenata kuće nije obuhvaćena cijenom Honka kita i ugovara se naknadno jer elemente uz malo vještine možete montirati i u vlastitoj organizaciji uz pomoć našeg instruktora. Kompletnu montažu naravno za vas mogu izvesti i naši certificirani profesionalni monteri sa svojom opremom. Cijena naše montaže je obično oko 30% od cijene Honka kita, ovisno o arhitekturi i kvadraturi kuće te o lokaciji gradnje.

Rok za isporuku elemenata Honka kita iz Finske ovisi o popunjenosti proizvodnje na dan potpisa ugovora. Za opciju Honka kit, avans 40 % uplaćuje se po potpisu ugovora, a ostatak od 60% se uplaćuje prije puštanja kuće u proizvodnju. Ukoliko imamo ugovorenu montažu, Roh Bau ili project management, plaćanja se vrše po fazama gradnje definiranih ponudom i ugovorom. Montaža kuće u sistemu Honka Kit i Roh Bau traje u prosjeku cca 15 – 30 radnih dana, u ovisnosti od veličine objekta.

PROJECT MANAGEMENT

Sklapanjem ugovora o project managementu, naši inženjeri će u vaše ime i za vaš račun organizirati sve potrebne podizvođače završnih zanatskih radova te organizirati nabavu i dostavu svih materijala za kompletan završetak kuće nakon isporuke Honka kita. U tom slučaju moramo slijediti redoslijed prikupljanja dokumentacije, odnosno, popunjavati troškovnike pripremljene od strane inženjera i projektanata u sklopu glavnog projekta. Sve materijale za završne zanatske radove nabavljamo lokalno u Hrvatskoj, a završne zanatske radove izvode naši lokalni Hrvatski kooperanti različitih profila, uključujući i eventualnu izradu temelja. Također možemo ponuditi i potpuno opremanje kuće namještajem iz ponude naše tvrtke PrimatRD.