KOMMODORI

KOMMODORI redesign nam dolazi inspiriran serijom stambenih kuća i kuća za odmor u jednostavnom ali bezvremenskom skandinavskom dizajnu s prepoznatljivim ostakljenim zidovima na tri strane kuće. Šta je bolje od otvorenog pogleda na more, jezero ili na otvoreni krajolik, a istovremeno znamo da vas zgrada iz koje ovo gledate prirodno održava sigurnim i zdravim.

Honka Kommodori je elegantan izbor za dom ili rekreaciju. Ostakljena fasada pruža prekrasan pogled na okolicu, a visoki kosi krov dodaje prekrasan osjećaj prostora ovoj kompaktnoj kući. Prirodno svjetlo ispunjava kuhinju i dnevni boravak, koji se nalaze u prednjem dijelu kuće. Više privatnih prostora dvije spavaće sobe, sauna, kupaonica i ostave – nalaze se u stražnjem dijelu kuće.

Kommodori je uvijek i prije svega divno ‘gnijezdo’ koje očarava svojom prirodnom svjetlošću i snažnom vezom s okolinom. Veliki pejzažni prozori omogućuju nesmetani ulazak svjetlosti, s pogledom u oba smjera iz dnevnog boravka.

Učinkovit tlocrt na jednoj razini prikladan je i za obitelji s djecom i za parove. Ako sanjate o jedinstvenoj, prirodnoj kući vrhinske kvalitete, onda ste pronašli svoj novi dom.

Ovdje je sve što trebate, spokojan nordijski dizajn, prekrasni detalji interijera i exterijera od pravog Finskog bora. Dovoljno prostora za vašu obitelj i prijatelje u zdravom i ugodnom okruženju.