LUX

Honka LUX redesign su kuće proizašle iz jednog od najljepših i najraskošnijih Honka modela kuća inspiriranog svjetlošću uopće. Preradili smo naše modele na način da budu otporni na domaće potresne zone, s obzirom na velike količine stakla. Staklo na kućama Lux isključivo je kaljeno radi sigurnosti, a krovovi su kao što kuća poput Lux i zaslužuje, izrađeni od najkvalitetnijeg PREFA aluminijskog lima s 40 godina garancije na trajnost krovnog pokrivača.

Nadahnute prvenstveno ambijentom i doživljajem zalaska sunca na morskoj obali, naše kuće Lux svojim kombiniranim dnevnim boravkom i kuhinjom okruženima velikim staklenim stijenama, pružaju spektakularan pogled na krajolik, a posebno na široku morsku obalu jer kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak smješteni su u svježem, otvorenom prostoru okupanom svjetlošću velikih prozora. Iz boravka na terasu vode nas velike klizne stijene koje prostor boravka pretvaraju u open space dok se stapaju s prostranim terasama. Tijekom ljetnih mjeseci ugodna terasa postaje još jedna prostorija, s pokrivačem koji pruža zaklon od sunca. Prostori za spavanje nalaze se u vlastitim, mirnim krilima, a skoro svaki prostor za spavanje ima vlastita velika balkonska vrata za izlaz van.

Pogled na krajolik otvara se čim se probudite i zakoračite u prostrani dnevni boravak i blagavaonu. Uživanje u godišnjim dobima i okolnom krajoliku kao što kažu tvorci kuća Lux, dječja je igra u ovoj kući. Izvana, svaka boja dobro paše na ovoj kući, a noću, kuća Lux iznutra sija u svojoj punoj eleganciji, okupana svjetlošću interijera.

Atraktivan i moderan izgled svake kuće Lux je neodoljiv. Vanjska arhitektura ima prepoznatljiv oblik luksuza koji odgovara svakom okruženju.

Pod kosim krovom smjestili su se udobni saloni i spavaće sobe, a dnevni boravak pruža sigurno i udobno gnijezdo tijekom cijelog dana, utočište mira u koje se jedva čekate vratiti svaki dan. Promišljeno planirani raspored i jednostavna gradnja čine redesign kuća Lux puno prihvatljivijim i u pogledu cijene, što nam je prvenstveno i bio cilj, kako bi raskoš kuća Lux još više približili našim kupcima.