SIRIUS

SIRIUS je jedna od naših najpopularnijih kuća uopće. Spremili smo za vas ažurirane i redizajnirane verzije modela površine od 60 do 160 m². Model Honka Sirius već je godinama ustrajan favorit zahvaljujući svojim velikim prozorima i šarmu koji osjećamo već na prvi pogled. Dizajn interijera je rađen pažljivo, s namjerom da u svakom svom segmentu pruži funkcionalnost i udobnost, baš onako kako bi svatko mogao poželjeti. Veliki prozori i puno stakla upijaju dragocjenu sunčevu svjetlost i okolni prirodni krajolik te se unutar kuće u svakom momentu osjećaju kroz prirodnu energiju drveta.

Čvrsti vanjski zidovi izrađeni od Honka lameliranih greda kombiniraju stil i funkcionalnost za nenametljivo lijepu samostojeću kuću. Osnažujući prirodni miris i nježna toplina površine drvenih greda užitak su za osjetila.

Kroz svoj naziv, koji inače nosi najblistavija zvijezda na noćnom nebu, kuća Sirius ima predivno velike prozore koji dopuštaju prirodnom dnevnom svjetlu da zablista u prostranoj kombiniranoj dnevnoj sobi i kuhinji. Dok je noću, kad ju gledate izvana, iznutra sjajna i ispunjena svjetlošću. Ova kuća ima prostora i za zajedništvo i mir i tišinu, a također pruža idealno okruženje za rad od kuće. Svi modeli Sirius su dizajnirani kako bi se udobno prilagodili promjenjivim potrebama koje su prirodni dio života, a također je izvrstan izbor i za velike i za male urbane parcele.

Honka Sirius novi modeli, dizajnirani su s velikom pažnjom prema željama naših kupaca. Moderan tlocrt svake kuće promišljeno je raspoređen i dovoljno prostran da svakome omogući vlastiti osobni prostor za mir i tišinu. Kombinirani dnevni boravak i blagovaonica s visokim stropom pružaju osjećaj prostranosti koji vam je potreban kada provodite vrijeme zajedno. Svojim funkcionalnim tlocrtima svaka kuća Sirius pretvara životni prostor u šarmantni dom i čini svakodnevni život još svjetlijim i lakšim. Djelomično natkrivena terasa stvara zaštićeno mjesto za opuštanje na otvorenom. Ukratko, bezvremenska,
skladna drvena kuća Sirius ostvarenje je obiteljskog sna!

Iz arhitekture kuće Sirius nastali su bezbrojni custom projekti u kojima danas uživaju naši kupci. Svaku od ponuđenih kuća još možemo prilagoditi vašim željama, kako bi se u potpunosti uklopili u vaše viđenje prostora i udobnosti. Sve kuće Sirius imaju otvoren open space iznad dnevnog boravka, koji je se spaja s predivnim multifunkcionalnim galerijama. Galerije mogu biti dodatan prostor za spavanje, rad ili omiljena prostorija za djecu. Pod kosinom krova s obje strane galerije mogu se smjestiti ugradbeni ormari za sav višak stvari u kući, kao što naši kupci obično i čine.

Kuća Sirius dovoljno je elegantna za sve okoliše. Do sad smo ih gradili u urbanim područjima Zagreba jednako kao i u Gorskom Kotaru. Jednostavna je za proširenja i nadogradnje tijekom projektiranja, tako da promjene nose samo minimalne troškove.