Drvene Kuće

Svaka kuća dolazi s detaljnim objašnjenima isporuke i cijenama

DRVENE KUCE HONKA
drvena kuca honka aamutahti
DRVENE KUCE HONKA
DRVENE KUCE HONKA
HONKA DRVENE KUCE
HONKA DRVENE KUCE
DRVENE KUCE HONKA
DRVENE KUCE HONKA
DRVENE KUCE HONKA
DRVENE KUCE HONKA
HONKA DRVENE KUCE
DRVENE KUCE HONKA
DRVENE KUCE HONKA
DRVENE KUCE HONKA
HONKA DRVENE KUCE
DRVENE KUCE HONKA
drvena kuca heijastus 100
drvena kuca aamutahti 105
honka drvena kuca aamutahti
drvena-kuca-metso

Drvene kuće koje smo pripremili za naše kupce rezultat je praćenja želja i očekivanja naših kupaca kroz protekli period. Kolekcija se sastoji od modela Honka drvenih kuća za koje nam dolazi najviše upita, ali su svojom originalnom arhitekturom sa saunama i debljinom zidova više namijenjene Skandinavskim temperaturama i načinu života, što naravno utječe na formiranje cijene objekata.

Slušali smo pažljivo vaše želje i dali smo si truda te prilagodili konstrukciju izabranih kuća potrebama i načinu na koji to vide naši domaći kupci. Prilagodili smo arhitekturu i debljine zidova našoj klimi i namjeni objekta, na svaku kuću gdje je to bilo moguće dodali smo galeriju ili manji dodatni prostor za spavanje. Prilagodili smo staklene stijene klasičnoj konstrukciji kuće, a da kuće pri tom nisu izgubile na svom šarmu.

Ono što smo dobili u konačnici su šarmantne Honka drvene kuće koje su svojom cijenom i namjenom prilagođenije očekivanjima i potrebama domaćih kupaca. Nadamo se da smo vam na ovaj način još više približili Honka kuće i dali vam dodatni prostor za planiranje. 

Svaka kuća iz ponude dolazi u tri opcije opremljenosti za isporuku, Honka kit, Visoki roh bau i Ključ u Ruke. Cijene za svaku opciju nalaze se unutar opisa drvene kuće koji detaljno opisuje ponudu svake opcije pojedinačno.

Pri odabiru i projektiranju kuće pružit ćemo Vam svu podršku i znanje koje smo sticali godinama u svrhu zadovoljstva svakog kupca koji u HONKA drvenoj kući pronađe svoj dom. Proći ćemo s Vama svaki detalj kuće i upoznati Vas s načinom kako osjetiti HONKA kuću i kako iskoristiti prostor i prednost dati onom što Vas usrećuje i čini Vaš dan ljepšim.

Drvo za svaku Honka drvenu kuću u našoj tvornici obrađuje se najmodernijom tehnologijom spajanja da bi na kraju dobili stabilnu i kompaktnu kuću, otpornu na vremenske i seizmološke utjecaje.  Svaki element HONKA drvene kuće izrađen je i doveden do perfekcije da bi HONKA kuća zadržala svoju ljepotu i stabilnost. Da bi to postigli biramo samo najkvalitetnije dijelove trupca, sušimo i lameliramo prirodnim ljepilima i zaštićujemo isključivo prirodnim i ekološkim premazima.

HONKA tradicija gradnje drvenih kuća omogućava da se kuća kroz vrijeme ponaša prirodno, diše i prilagođava vremenskim uvjetima, uvijek fleksibilna, čvrsta i zdrava za Vas.

drvena-vikendica