TUUMA

TUUMA je neprikosnovena Kraljica Honkinih modernih kuća, jer šarm i elegancija njenog veličanstva očaravaju na prvi pogled. Kod Tuume je sve jasno, ona ponosno stoji gdje god da ju postavite i daje svojim ukućanima toplo i čvrsto utočište za uživanje. Tuuma paše na svaku lokaciju i podneblje jednako dobro. Njena kompaktnost odoljet će potresima i olujama, a dizajn interijera okupanog dnevnom svjetlošću ili mjesečinom u svakom trenutku ponovo će vam davati do znanja u kakvoj udobnoj i funkcionalnoj kući se nalazite. Funkcionalnost i udobnost , baš onako kako bi svatko mogao poželjeti.

Kad zakoračite u Tuumu vjerojatno ćete osjetiti istu jedinstvenu atmosferu kao i većina nas, kao da ste došli kući. Kuća od trupaca odmah stvara nekomplicirano, ugodno i prirodno raspoloženje. Užitak je gledati u unutrašnje zidove od pravog drveta dok se presijavaju u nijansama tople zlatne boje.

Kuća od drvenih greda jednostavno djeluje dobro, a to nije slučajnost. Drvo ima prirodne karakteristike koje se ne mogu oponašati niti jednim drugim materijalom.

Svaka od ove tri Tuume u našoj posebnoj ponudi donosi vam istu neponovljivu čaroliju divljine i lusuza.