HEIJASTUS

Heijastus je jedan od najpopularnijih modela u Honka ponudi. Svojom arhitekturom objedinjuje sve što istinska Honka kuća mora imati da bi bila Honka, a s druge strane savršeno se uklapa u bilo koji krajolik. Zamislite velike prozore ove kuće kako gledaju na prekrasan prirodni krajolik koji ju okružuje. Prostrani dnevni boravak je savršen ambijent za slobodno vrijeme. Potkrovlje i galerija služe kao prikladan prostor za smještaj gostiju, djece ili kao radna soba.

Velike terase omogućavaju više stambenog prostora, a ukoliko vam zemljište dopušta terase možete proširiti te napraviti veliku otvorenu terasu ispred kuće. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak tvore prozračan i otvoren prostor za uživanje tijekom cijelog dana i večeri. Zahvaljujući visini stropa i poznatom Honka open space prostoru u frontalnom dijelu kuće, ova kuća je prostrana u svakom trenutku.

Heijsatus će vas potpuno opčiniti pogotovo ako planirate izgradnju kuće na nekom zelenom proplanku s pogledom na livadu ili dolinu ispred vas. Njegov moćan izgled daje sigurnost i toplinu svojim ukućanima dok vani pada snijeg ili puše zimski vjetar.

S Heijastusom sigurno ne možete pogriješiti koji god model da izaberete.