POSEBNA PONUDA REDIZAJNIRANIH MODELA HONKA KUĆA

Sa detaljnim objašnjenjima i cijenama

     POSEBNA PONUDA REDIZAJNIRANIH MODELA HONKA KUĆA   

Izbor redizajniranih modela Honka kuća koje smo pripremili za vas, isključivo je rezultat praćenja vaših želja i očekivanja kroz proteklih 5 godina. Redesign kolekcija sastoji se od modela za koje nam dolazi puno upita, ali su svojom originalnom arhitekturom sa saunama i dodatnim prostorima oko sauna te debljinom zidova više namijenjene Skandinavskim temperaturama i načinu života, što svakako utječe kako na funkcionalnost prostora tako i na formiranje cijene kuće.

Slušali smo pažljivo vaše želje, dali smo si truda te prilagodili izabrane modele kuća potrebama i načinu na koji to vide naši domaći kupci. Prilagodili smo arhitekturu i debljine zidova našoj klimi i namjeni objekta, na svaku kuću gdje je to bilo moguće dodali smo galeriju ili drugi dodatni funkcionalni prostor. Prilagodili smo staklene stijene klasičnoj konstrukciji kuće, a da kuće pri tom nisu izgubile na svom šarmu.

Ono što smo dobili u konačnici su šarmantne i maksimalno funkcionalne Honka kuće, koje su svojom cijenom i namjenom prilagođenije očekivanjima i potrebama naših kupaca. Nadamo se da smo vam na ovaj način još više približili Honku i dali vam dodatni prostor za planiranje.

Pri odabiru i projektiranju kuće pružit ćemo Vam svu podršku, jer ponuđene kuće se mogu i dalje mijenjati kako bi u potpunosti odgovarale vašim željama. Proći ćemo s Vama svaki detalj kuće i upoznati Vas s načinom kako osjetiti HONKA kuću i kako iskoristiti prostor i prednost dati onom što Vas najviše usrećuje i čini Vaš dan ljepšim.

Drvo za svaku Honka drvenu kuću u našoj tvornici obrađuje se najmodernijom CNC tehnologijom obrade i spajanja, da bi na kraju dobili stabilnu i kompaktnu kuću, otpornu na vremenske i seizmološke utjecaje. Svaki element HONKA drvene kuće izrađen je i doveden do perfekcije da bi HONKA kuća zadržala svoju ljepotu i stabilnost. Da bi to postigli biramo samo najkvalitetnije dijelove stogodišnjih trupaca Finskog bora, sušimo ih i lameliramo ljepilima bez formaldehida te u konačnici nakon montaže zaštićujemo isključivo ekološkim Tikkurila premazima.

HONKA tradicija gradnje drvenih kuća omogućava da se kuća kroz vrijeme ponaša prirodno, diše i prilagođava vremenskim uvjetima, uvijek fleksibilna, čvrsta i zdrava za život.