Posebna ponuda

drvena kuca syksy
drvena kuca kevat 165
drvena kuca vista honka
drvena-kuca-lumikello
drvena kuca ivalo honka

Posebna ponuda Honka drvenih kuća sastoji se od izbora većih obiteljskih kuća koje svojom arhitekturom, veličinom i utroškom materijala daju savršen spoj koji rezultira veoma atraktivnom cijenom. Svaka kuća iz ponude dolazi u tri opcije opremljenosti za isporuku, Honka kit, Visoki roh bau i Ključ u Ruke. Cijene i objašnjenja za svaku opciju nalaze se unutar opisa kuće.

Bilo da su moderne ili tradicionalne, Honka drvene kuće rađene su da se uklapaju u krajolik, a povezanost s prirodom i modernom nordijskom arhitekturom odlika su svake jednostavne i elegantne građevine. Veliki prozori  “pozivaju” veličanstveni prirodni krajolik ili urbani okoliš kroz prirodno svjetlo u kuću. Otvoreni krajolik vidljiv iz dnevnog boravka i drugih soba nadograđuje se na ugodan i zaštićen prostor za spavanje. Dokazan je umirujući učinak građevinskog materijala od trupaca koji je idealan za ove zgrade, koje ljudi koriste kako bi se oporavili od užurbanosti svakodnevnog života”, kaže Tuuli Petäjä-Sirén, Honkina arhitektica i olimpijska pobjednica, koja također živi u drvenoj kući. 

Kombinacija prirodnih materijala i jasan dizajn čine da se kuća jednostavno stopi s prirodom. Put do spokoja dolazi kroz prirodu. Naše strukturno skladne i moderne kuće dizajnirane su tako da se u njima može uživati  kroz puno generacija. Veliki pejzažni prozori i prekrasne strukture trupaca odvajaju velike dnevne prostore od užurbanosti vanjskog svijeta, a opet unose živost u vaš dom.

Uz kombiniranu dnevnu sobu i kuhinju, dnevni boravci pružaju spektakularan pogled na okolni prirodni krajolik, a mjesta za spavanje smještena su u vlastitim, mirnim krilima. Dnevna soba pruža sasvim dovoljno prostora za uživanje u zajedničkom druženju i zadivljujućem krajoliku. Zajedno s obitelji možete uživati ​​uz kamin i pogled koji oduzima dah. 

Stalno rastuća potreba  i popularnost konstrukcije trupaca temelji se ne samo na ljepoti, trajnosti I ekologiji prirodnog materijala, već i prozračnosti drva. Pravo drvo koje miluje osjetila čuva vlažnost vazduha u važem životnom prostoru na pravoj razini u bilo kojem vremenu. Honka proizvodi visokokvalitetne, zdrave i ekološke samostojeće obiteljske kuće i javne zgrade izrađene od finskog čvrstog drveta pod brendom Honka®. Tvrtka je do sad isporučila preko 85.000 objekata u preko 50 zemalja.

brvnara akcija
katalog-brvnare